Oldalainkat 89 vendég és 0 tag böngészi

A+ A A-

Idén is vár a Kilinccsel Előre Drift Kupa 2016

Idén is vár a Kilinccsel Előre Drift Kupa 2016, július 9-én és 10-én ismét a drift autóktól és a mindenki által imádott keleti blokk csodájától, a Ladáktól lesz hangos a máriapócsi Rabócsiring. Az, hogy miért érdemes velünk tartanotok, az kiderül a cikk végén lévő részletes időtervből. De azt tudjátok, hogy miért szeretik a versenyzők annyira ezt a pályát és miért szeretik a Drifting.hu versenyeit? Erről kérdeztük meg a Pro2 kategória jelenlegi négy legjobb pilótáját.

Drifting.hu: Mit szeretsz és mit utálsz legjobban a máriapócsi pályában? 

Zamecz Norbert: Legjobban a csatákban való ráautózhatóság és a közönség miatt kedvelem. Amit utálok az talán az, hogy még nem értem hozzá a híres falhoz, de ígérem, ezen változtatok. Bócsik Oszkár: A pálya nyomvonala nekem kifejezetten tetszik, tiszteletet parancsoló falai teszik igazán izgalmassá ott versenyzésünket. A pálya hangulata verhetetlen, kedvenc pályáim egyike. Semegi József: Ami miatt az egyik kedvenc pályám az a megindítási szakasz, amikor is - a tavalyi évben főleg - nagy tempóval lehetett beesni már a vonal előtt. Sajnos a legutóbbi versenyen nem ezt kérték tőlünk, így ezt nem díjaztam. Szeretem a pályában azt, hogy tényleg versenypálya hangulat van minden alkalommal, mind a hely és nézők terén. Nagyon jó hallani, hogy a szurkolók teljes megőrüléssel biztatják a versenyzőket. Ilyenkor érdemes ezt az egészet csinálni! Nem szeretem, ha nem a falon vannak az érintési pontok. Túróczi Árpád: Életemben először most jártam Máriapócson, így elmondhatom, hogy egyszerűen mindent imádok benne. A nézőknek a hozzáállásától kezdve, az aszfalt minőségéig egyszerűen mindent imádok benne. Utálni egyszerűen nem tudok benne semmit, sokan ilyenkor a falat említik meg, de a fal rám kifejezetten jó hatással van, hiszen még pontosabb autózást és 100%-os figyelmet kíván, hibázásra nincs lehetőség.

 

Drifting.hu: Milyen eredménnyel lennél elégedett a következő versenyen?

Zamecz Norbert: Természetesen győzni megyek, de ha sikerül egy olyan csatát vívnom, ami nagyon szoros volt, már elégedett vagyok. Bócsik Oszkár: Szeretnék egy jót autózni problémamentesen. A Drifting.hu bajnokságában jó helyen állok, így a dobogó a cél. Az autóval nagyon sokat küzdöttem az elmúlt versenyeken, de szerencsére ezt a problémát sikerült orvosolni. Szeretnék kupával hazatérni! Semegi József: Mindenképp dobogón lenni. Sajnos a legutóbbi piestanyi versenyt lehúzták a bajnokságból, így nagyon kellenek a pontok! Túróczi Árpád: Mindenféleképpen a dobogót célozzuk meg, azon belül is a dobogó legtetejét, de elnézve a pontverseny állásást, ez nem lesz egyszerű, hiszen rendkivül erős a mezőny, így a dobogó akármelyik fokával már beérném.

Drifting.hu: Nagyon szoros az állás jelenleg. Mit üzensz az "ellenfeleidnek"?

Zamecz Norbert: Azt üzenném nekik, hogy ne tegyék rendbe kocsijaikat, hiszen az év vége felé haladva egyre keményebb csaták lesznek a bajnokság vezetéséért, kár lenne szép autó ellen felvenni a harcot! Természetesen további fair és látványos csatákat kívánok. Bócsik Oszkár: Balesetmentes versenyzést kívánok minden pilótának! Szerencsére a Pro2 pilóták egyre közelebb autóznak egymáshoz, remélem ezek a távolságok egyre kisebbek lesznek. Nyomják a gázt!!! Találkozunk a pályán!! ;) Semegi József: Konkrétan üzenni nem akarok nekik. Tudják mire vagyok képes, na de most még jobban oda teszem magam és a nyomukban leszek. Túróczi Árpád: Igen, nagyon szoros az állás, aminek én személy szerint nagyon örülök, hiszen nagyon durva csatákat fogunk látni. Én már nagyon készülök, és üzenem a többieknek, hogy toljuk neki és hogy soha ne vegyük el. Tartsatok Ti is velünk és drukkoljatok a fiúknak, lányoknak!

Időterv*:

Július 9. szombat

08:00 Kapunyitás nézőknek

08:00-16:00 Lada körverseny, Ladaracing Drift Gála edzés

16:00-20:00 Drift edzés

20:30-21:00 Lada gála Top 16 párok sorsolása a Bomba Teraszon

21:00-04:00 Éjszakai Tuning Party Sunhine Dj Váczy Zolival

Július 10. vasárnap

08:00 Kapunyitás nézőknek

08:00-10:00 Drift Edzés / Street verseny

10:00-10:30 Ladaracing All Star Gála Edzés

10:30-13:00 Ladaracing All Star Gála Top16

13:00-13:15 Sonax Sexy kocsimosás

13:15-15:15 Kvalifikáció Pro, Pro2

15:15-15:45 Lada konvoj Felvonulása 1

5:15-15:45 Eligazítás Tsuiso előtt

15:45-16:00 Sonax Sexy kocsimosás

16:00-17:30 Pro2 verseny

17:30-17:45 Sonax Sexy kocsimosás

18:00-20:30 Pro verseny

20:30-21:00 Eredményhirdetés

* a változtatás joga fenntartva. 

További információ: http://drifting.hu/hir/julius-09-10-kilinccsel-elore-drift-kupa-es-ladaracing-all-star-gala

Drift Matsuri – drift újragondolva…

A 2017. június 15-16-án a máriapócsi RabócsiRingen megtartott Drift Matsuri verseny több volt egy hagyományos drift futamnál. Béres Szabolcs rengeteg meglepetést és sok-sok programot ígért, melyek felülmúlták mindenki elképzeléseit.

Amikor valóra válik egy álom

Trackwood! Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog. Több ezer néző, több mint 100 pilóta és hihetetlen, megunhatatlan, felejthetetlen élmény. 

Oláh-Gumi Nemetközi Rallycross Parádé!

rallycrossHa Húsvét, akkor RabócsiRing! Indul a 2017-es magyarországi rallycross szezon! Továbbra is Közép-Európa legerősebb bajnoksága a magyar, amely mellett nemzetközi sztárpilóták is itt lesznek a Húsvéti nyitányon!
Már csak az előnevezések alapján is több mint 130 pilóta várja a rajtot!

Nagy Futam .V

nagy-futam

Formula–1-es versenygépek, rali- és túraautók, versenymotorok és versenykamionok Budapest szívében. Ez a Nagy Futam, amelyet immár hagyományosan minden évben május 1-jén tartanak meg, s amely jó alkalom arra, hogy a nézők testközelből megismerhessék a technikai sportokat. Az idén is tiszteletüket teszik nálunk aktív F1-es pilóták – ők emelik majd az esemény fényét, amelyet ezúttal is Budapest belvárosában tartanak meg.

Őszi bajnoki szüret a 20 éves RabócsiRingen!

Több mint 100 pilóta várja a rajtot az év utolsó előtti megmérettetésén, ahol több kategóriában is bajnokot avathatnak! A rallycross OB VI. futama tartogat még drámai feszültségeket minden kategóriában, hiszen a Világ Bajnokságról átvett pontrendszer a korábbi évekhez képest sokkal kiélezettebbé tette a bajnokságot.

TOTAL évadzáró nemzetközi Rallycross parádé a RabócsiRingen

Magyar bajnoki és közép-európai címek is eldőlnek a garantáltan izgalmas hétvégén! Folytatódik az idei küzdelem sorozat, méghozzá nem is akár hogyan! A RabócsiRing új beruházásának köszönhetően egy merőben más és új pályával találkozhatnak a honi és külföldi pilótáink. Mint arról korábban beszámoltunk, a pályafejlesztés több szakágat érint, köztük a rallycrosst is.

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

hasznaltgumi

debrecen musclecars

Turbo Center

rodrift

TRACKWOOD 2018

TOTALCAR FIGYELŐ

Copyright © 2007 - 2018 365hp.ro - Powered By CLAUSWEB