Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

drift games

A+ A A-

Idén is vár a Kilinccsel Előre Drift Kupa 2016

Idén is vár a Kilinccsel Előre Drift Kupa 2016, július 9-én és 10-én ismét a drift autóktól és a mindenki által imádott keleti blokk csodájától, a Ladáktól lesz hangos a máriapócsi Rabócsiring. Az, hogy miért érdemes velünk tartanotok, az kiderül a cikk végén lévő részletes időtervből. De azt tudjátok, hogy miért szeretik a versenyzők annyira ezt a pályát és miért szeretik a Drifting.hu versenyeit? Erről kérdeztük meg a Pro2 kategória jelenlegi négy legjobb pilótáját.

Drifting.hu: Mit szeretsz és mit utálsz legjobban a máriapócsi pályában? 

Zamecz Norbert: Legjobban a csatákban való ráautózhatóság és a közönség miatt kedvelem. Amit utálok az talán az, hogy még nem értem hozzá a híres falhoz, de ígérem, ezen változtatok. Bócsik Oszkár: A pálya nyomvonala nekem kifejezetten tetszik, tiszteletet parancsoló falai teszik igazán izgalmassá ott versenyzésünket. A pálya hangulata verhetetlen, kedvenc pályáim egyike. Semegi József: Ami miatt az egyik kedvenc pályám az a megindítási szakasz, amikor is - a tavalyi évben főleg - nagy tempóval lehetett beesni már a vonal előtt. Sajnos a legutóbbi versenyen nem ezt kérték tőlünk, így ezt nem díjaztam. Szeretem a pályában azt, hogy tényleg versenypálya hangulat van minden alkalommal, mind a hely és nézők terén. Nagyon jó hallani, hogy a szurkolók teljes megőrüléssel biztatják a versenyzőket. Ilyenkor érdemes ezt az egészet csinálni! Nem szeretem, ha nem a falon vannak az érintési pontok. Túróczi Árpád: Életemben először most jártam Máriapócson, így elmondhatom, hogy egyszerűen mindent imádok benne. A nézőknek a hozzáállásától kezdve, az aszfalt minőségéig egyszerűen mindent imádok benne. Utálni egyszerűen nem tudok benne semmit, sokan ilyenkor a falat említik meg, de a fal rám kifejezetten jó hatással van, hiszen még pontosabb autózást és 100%-os figyelmet kíván, hibázásra nincs lehetőség.

 

Drifting.hu: Milyen eredménnyel lennél elégedett a következő versenyen?

Zamecz Norbert: Természetesen győzni megyek, de ha sikerül egy olyan csatát vívnom, ami nagyon szoros volt, már elégedett vagyok. Bócsik Oszkár: Szeretnék egy jót autózni problémamentesen. A Drifting.hu bajnokságában jó helyen állok, így a dobogó a cél. Az autóval nagyon sokat küzdöttem az elmúlt versenyeken, de szerencsére ezt a problémát sikerült orvosolni. Szeretnék kupával hazatérni! Semegi József: Mindenképp dobogón lenni. Sajnos a legutóbbi piestanyi versenyt lehúzták a bajnokságból, így nagyon kellenek a pontok! Túróczi Árpád: Mindenféleképpen a dobogót célozzuk meg, azon belül is a dobogó legtetejét, de elnézve a pontverseny állásást, ez nem lesz egyszerű, hiszen rendkivül erős a mezőny, így a dobogó akármelyik fokával már beérném.

Drifting.hu: Nagyon szoros az állás jelenleg. Mit üzensz az "ellenfeleidnek"?

Zamecz Norbert: Azt üzenném nekik, hogy ne tegyék rendbe kocsijaikat, hiszen az év vége felé haladva egyre keményebb csaták lesznek a bajnokság vezetéséért, kár lenne szép autó ellen felvenni a harcot! Természetesen további fair és látványos csatákat kívánok. Bócsik Oszkár: Balesetmentes versenyzést kívánok minden pilótának! Szerencsére a Pro2 pilóták egyre közelebb autóznak egymáshoz, remélem ezek a távolságok egyre kisebbek lesznek. Nyomják a gázt!!! Találkozunk a pályán!! ;) Semegi József: Konkrétan üzenni nem akarok nekik. Tudják mire vagyok képes, na de most még jobban oda teszem magam és a nyomukban leszek. Túróczi Árpád: Igen, nagyon szoros az állás, aminek én személy szerint nagyon örülök, hiszen nagyon durva csatákat fogunk látni. Én már nagyon készülök, és üzenem a többieknek, hogy toljuk neki és hogy soha ne vegyük el. Tartsatok Ti is velünk és drukkoljatok a fiúknak, lányoknak!

Időterv*:

Július 9. szombat

08:00 Kapunyitás nézőknek

08:00-16:00 Lada körverseny, Ladaracing Drift Gála edzés

16:00-20:00 Drift edzés

20:30-21:00 Lada gála Top 16 párok sorsolása a Bomba Teraszon

21:00-04:00 Éjszakai Tuning Party Sunhine Dj Váczy Zolival

Július 10. vasárnap

08:00 Kapunyitás nézőknek

08:00-10:00 Drift Edzés / Street verseny

10:00-10:30 Ladaracing All Star Gála Edzés

10:30-13:00 Ladaracing All Star Gála Top16

13:00-13:15 Sonax Sexy kocsimosás

13:15-15:15 Kvalifikáció Pro, Pro2

15:15-15:45 Lada konvoj Felvonulása 1

5:15-15:45 Eligazítás Tsuiso előtt

15:45-16:00 Sonax Sexy kocsimosás

16:00-17:30 Pro2 verseny

17:30-17:45 Sonax Sexy kocsimosás

18:00-20:30 Pro verseny

20:30-21:00 Eredményhirdetés

* a változtatás joga fenntartva. 

További információ: http://drifting.hu/hir/julius-09-10-kilinccsel-elore-drift-kupa-es-ladaracing-all-star-gala

Amire egész évben vártál...

Trackwood! Egy verseny, ami magával ragad, ami megfog és örökké a rabjává tesz. Egy verseny, ami a legismertebb európai drift verseny immár öt éve. Egy verseny, amire már nem kell sokat várnod, hiszen 2016. augusztus 26-án és 27-én ismét magyar és külföldi drift pilótáktól lesz hangos és gumifüstös a máriapócsi Rabócsiring.

Unlim Autós Találkozó, Nyíregyháza

Idén is megrendezésre kerül Nyíregyháza legnagyobb autós találkozója. Berobbant a nyár, itt a kánikula, ám mielőtt a város népe vízközelbe menekülne hétvégente, páran Nyíregyházán még összehoztak egy nagy autós találkozót. Hát a srácok sem ma kezdték, mert ez már a második... Tavaly hatalmas siker volt a "buli", kb 3000-4000 fő vett részt ezen a nyilvános eseményen, ezt szeretnék most felül múlni ebben az évben!

Amikor újra elgurul a gyógyszer…Magyar Profi Drift Bajnokság I. forduló

Mi, driftért rajongók kifogtuk az aranyhalat, ami teljesíti három kívánságunkat: idén megünnepeljük a Drifting.hu 10. születésnapját, a Trackwood 5. születésnapját és mindezt nem csak a Pro pilóták, hanem a Pro2 versenyzők csatáival is megkoronázzuk. Az első versenyig már csak párat kell aludni, ugyanis 2016. április 23-án és 24-én ismét gumifüstbe burkolózik majd a 20 éves máriapócsi Rabócsiring. 

Kilinccsel Előre Drift Kupa 2016

A Kilinccsel Előre Drift Kupa azt adta, amit már előre megígértek a szervezők mindenkinek: megállás nélküli adrenalin löketet. Meseszép Ladák a parkolóban, kihegyezett Ladák és több száz lóerős drift autók a pályán és szexi, autómosó lányok. Nem is kellett ennél több ahhoz, hogy megőrülj egy picit…

Nem családos iramban, nyóc!

Gondoltam milyen szuper lenne végignézni az eddigi részeket hogy megint "up to date" legyek mire nézzük a nyolcat...hát nem jött össze. Először-is annyira egyszerű a sztorija a filmeknek, hogy sikerült elbizonytalanodnom akarom-e, az első részből pedig 20 percet tudtam megnézni.

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

hasznaltgumi

TUNING SHOW ORADEA

rallysprint

I. Looney Tuners Autóstalálkozó

drift 2018

TOTALCAR FIGYELŐ

Copyright © 2007 - 2018 365hp.ro - Powered By CLAUSWEB