Developed in conjunction with Joomla extensions.

Ne maradj le semmiről!

Csatlakozz Facebook-oldalunkhoz is,

és formáljuk együtt az oldalon

megjelenő tartalmat.

TRACKWOOD 2024

Turbo Center

Totalcar - 24óra

Totalcar
 • Rallycross Parádé – minden, mi szem-szájnak ingere…

  A május 15-16-i versennyel méltó módon ünnepelték meg a versenyzők a Rabócsiring 20. születésnapját, hiszen a Pünkösdi Rallycross Parádé hihetetlen küzdelmeket hozott minden kategóriában. Mind a profi versenyzők, mind az amatőrök egymásnak feszültek és nem hagyták legyűrni magukat. A nézők és a pilóták is azt kapták, amit imádnak: 110% rallycrosst.

   
 • Pünkösdi Rallycross Parádé a 20 éves RabócsiRingen!

  Május 15-16-án folytatódik a rallycross őrület Máriapócson Közép-Európa legerősebb bajnokságával!

  Aki figyelemmel kísérte a bajnokság első két fordulóját, az biztosan osztja állításunkat, miszerint az idei évben a rallycross talán minden idők legszínvonalasabb bajnokságává avanzsált. A mennyiség (130 induló) mellett a minőség is elérte az európai top mércét és a rendezvények színvonala is hasonló szintre lépett!

   
 • Amikor újra elgurul a gyógyszer…Magyar Profi Drift Bajnokság I. forduló

  Mi, driftért rajongók kifogtuk az aranyhalat, ami teljesíti három kívánságunkat: idén megünnepeljük a Drifting.hu 10. születésnapját, a Trackwood 5. születésnapját és mindezt nem csak a Pro pilóták, hanem a Pro2 versenyzők csatáival is megkoronázzuk. Az első versenyig már csak párat kell aludni, ugyanis 2016. április 23-án és 24-én ismét gumifüstbe burkolózik majd a 20 éves máriapócsi Rabócsiring. 

   
Gáz
Fék
Free Joomla! templates by Engine Templates